Mosvik

Publisert 10.08.2015 | Ukategorisert

Som andre i arbeidslivet starta vi 1.dag etter sommerferien med litt HMS trening opp Munkstigen. Vi møtte ingen munker der, men utsikten var fin. Så dro vi videre til Mosvik. Der fikk vi bl.a prøvd oss på harde elghufsintervaller opp til “sendern”, en drepende staketur på Innerøya, fotball på hjemmebanen til MILF (fri tolkning), sårt trengte måltider på den hjemmekoslige kafeen “Tante Pose”, styrke på “Rykket” treningsstudio, og nesten-drukninger i Mosvikmyra. En bra samling mao! Stor takk til familien Northug for fantastisk tilrettelegging og deilig matservering på fredagen! Overnattinga i Saltvika var også idyllisk, der fasilitetene var prima både inne og ute(noe Fredrik kan bekrefte).

-K/S

Skrevet av:

Kari Øyre Slind

Født: 22.10.91

Har studert bachelor idrett fram til våren 2015. Avslutter studiene for en periode nå for å satse ski.

Siste artikler fra Kari