Film fra fellessamlingen på Geilo

Publisert 04.09.2015 | Ukategorisert

Filmen inneholder klipp av alle utøverne som var med på samlingen, altså Team Veidekke-løpere og NSF Rekruttlag sine løpere.  Er  spesielt mange klipp fra hurtighetsøkt klassisk og sprintøkt skøyting.

Skrevet av:

Eirik Mysen

Født: 06.06.93

Kommer fra den relativt snøfattige øya Nøtterøy rett ved Tønsberg i Vestfold.  I barndommen var det fotball og løping på sommeren, og ski på vinteren, før det etterhvert helte mer og mer mot ski på heltid.  Satser nå 100 % på ski, og ved siden av skisatsingen studerer jeg Kybernetikk og Robotikk (sivilingeniør) på NTNU på deltid.  Er også svak for løping, så tar med meg alt fra baneløp til motbakkeløp i barmarksesongen.  Sammen med Palm er undertegnede de mest “erfarne” Oslofjord-løperne. Satser på at fremgangen jeg har hatt i Oslofjord fortsetter i samme stil!