Samling Vålådalen

Publisert 20.09.2015 | Ukategorisert

12002773_939461839445648_2921850109182963098_n

Et redusert lag startet samlinga i Meråker på søndag med å knuse alt av rekorder på den legendariske Staketesten. Lars Ove senket den antatte umulige rekorden ned til 03:45 og Anne Kjersti til 04:35 for damene. Videre dro laget til Vålådalen der laget i løpet av mandagen var nesten fulltallig, og klar for en ukes samling.

Selv med et surt Trøndervær der selv ikke Team Oslofjords Eirik Mysen hadde blitt solbrent var laget i godt humør og fikk lagt ned en god dose trening.

Utenom all treninga ble bursdagsbarnet Fredrik Riseth feiret, og vi fikk bryne oss på en musikk-quiz med skigymnaset i Skellefteå, der det Trønderske laget «Spurtkungen Calle-klovn» ble tildelt andreplass på grunn av lagnavn, men laget deppet ikke av den grunn: «2:a plats är ju också jätte bra»

Etter 5 dager i Vålådalen var «Teslaen» til trener Skrødal fulladet og laget var dermed klar for hjemreise.

Laget reiser nå hjem og lader kanonen til motbakkeløpet «Brå-testen» som arrangeres torsdag 24. september.

Takk for oss: Team Veidekke Tesla

Skrevet av:

Ole Jørgen Bruvoll

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 07.04.95

Kommer fra bygda Lierne i Nord-Trøndelag. Går fortsatt for Lierne SKI. Har gått 3 år på videregående på Steinkjer, og nettopp fullført 4. året i Meråker. Trives bra i Meråker og tenker å fortsette 2 år til her på Grunnfag. Utenom ski og trening er jakt og fiske de store hobbyene.

Siste artikler fra Ole Jørgen