Status etter fire måneder på Team Veidekke Oslofjord

Publisert 07.09.2015 | Ukategorisert

Som overskriften sier har jeg nå vært en del av Team Veidekke Oslofjord i fire måneder. Det har vært lærerikt å være en del av teamet og se at det gjennomføres mye bra trening av mine lagkamerater. Jeg vet at skal jeg holde følge med dem, må jeg selv legge en god plan og ha fokus på hver trening. Dette motiverer meg til å trene bra både under og mellom samlinger.SAM_0725

I løpet av sommeren har jeg fått prøve meg på de første konkurransene som senior. Jeg var med på Lysebotn opp og Blink-festivalen, samt rulleski grand prix. Der fikk jeg erfare at nivået er høyt, så framover blir det viktig å fokusere på egen framgang og stå på videre for å ta stegene opp til de beste.

mobil 028

For å utvikle meg videre har jeg denne sommeren økt treningsmengden noe, samtidig som jeg har lagt inn noen nye økter. Jeg har blant annet løpt flere baneintervaller med fokus på å få mer fart i kroppen. Sommertreninga har blitt gjennomført som planlagt og jeg er trygg på at jeg har et godt grunnlag å bygge videre på utover høsten og vinteren.                                                

Skrevet av:

Inger Bonden

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 11.03.95

Vokst opp på gård i Sande. Har gått på ski så lenge jeg kan huske og alltid vært glad i å trene og konkurrere. Vært innom flere idretter, men langrenn har alltid vært en favoritt. Bor nå på Lillehammer, der jeg studerer idrett på deltid. Etter to år på juniorlandslaget ser jeg fram mot min første sesong som senior. Det er godt å ha et team i ryggen, og jeg er veldig glad for å ha kommet inn på Team Veidekke Oslofjord.