Team Veidekke Oslofjord i Ramsau

Publisert 04.10.2015 | Samling

Gjengen har akkurat kommet hjem fra en lengre samling i Ramsau. Vi var fem utøvere fra teamet, en yngre hospitant og coach Aabol, som dro spente nedover, med håp om gode skiforhold og nye treningsomgivelser.

SAMSUNG CSC

Første dag på breen

På første treningsdag gikk turen opp til breen. Noen av oss har vært på ski tidligere denne høsten, mens andre har ventet siden Sognefjellet i juni. Noe varmt vær og lite nedbør den siste tiden gjorde at økta minnet om nettopp Sognefjellet. Vi koste oss i varmen. De neste dagene derimot, så vi ikke mye til sola. På ettermiddagen gjennomførte vi en rolig løpetur fra Ramsau og opp til heishuset, hvor vi bodde. Treningsplanen la opp til førsteøkter på breen og barmarksøkter på ettermiddagene. Ramsau byr på bra muligheter for rulleski med en tøff rulleskiløype og et veinett som innbyr til mange høydemetere.

SAMSUNG CSC

Rulleskiøkt med mange høydemetere

Neste treningsdag var det meldt mye nedbør og vi holdt oss i lavlandet, breen var stengt.
Vi fikk likevel gjennomført en rulleskiøkt med god kvalitet. På tredje dag var vi tilbake på breen. Snøværet hadde gjort forholdene bedre, og vi fikk oss en god økt. Tykk tåke og noe nedbør hindret ikke Oslofjord-gjengen i å få timer på ski.

Kveldene ble tilbrakt i kjelleren på hotellet, hvor det gikk hardt for seg med bordtennis. Coach Aabol viste frem gamle kunster og krones som teamets beste. Treningsmessig ble de neste dagene ganske like, med fokus på rolig trening, litt hurtighet og noe styrke.

SAMSUNG CSC

Intervall i rulleskiløypa

På samlingens sjette dag ble det gjennomført hardøkt i rulleskiløypa. Aabol- spesial stod på programmet, 7*5-6min med varierende intensitet. Det ble trøkka bra, og flere ser ut til å ha gjort fremskitt denne høsten. Senere fikk vi med oss nok en klassiker, coachens favorittrunde på beina.

Ypperlig service på hotellet og selskap av to spreke trøndere bidro også til å gjøre oppholdet vellykket. Ekstra creds til Karianne som holdt ut med gutta i ti dager! Neste samling blir forhåpentligvis i Norge på snø. Før det, møt gjerne på fellestrening i Holmenkollen torsdag 8.oktober for god matching!

SAMSUNG CSC

En av få dager med god sikt på breen

Johan

Skrevet av:

Johan Hoel

Født: 17.12.94

Oppvokst i Sørum på Romerike. Gikk mine ungdomsår i Frogner, før jeg meldte overgang til Åsen da jeg ble junior. Tidligere junior- og rekruttforbundslag. 15/16-  sesongen blir min første i Team Veidekke Oslofjord, har stor tro på hele gjengen!