Vålådalen är också bra

Publisert 11.10.2015 | Samling

 

 

Teamet har igjennomført nok en treningssamling i Vålådalen, og denne gang begynte samlinga med Hommelvik Grand Prix, et 18 km langt rulleskirenn. Teamet gikk offensivt , og tok med seg hele fire spurtpriser underveis (Even, Silje og Anne Kjersti). Anne Kjersti ble teamets beste løper i mål med en 2. plass og to spurtpriser, og Ole Jørgen og Eirik ble henholdsvis nummer 5 og 6 i herreklassen.

Vi var 10 utøvere på samligna denne gang, og deriblant ST-seniors Merete Myrseth som stilte som hospitant. Desverre så ble samlinga kort for hennes del, da det ble ett hardt møte med asfalten på samlingas fjerde økt.

Viser DSC_0364.JPG
Oddvar Brå tok turen til Vålådalen for å bidra med å holde trykket oppe, og det spekuleres i comeback. Oddvar holdt ett interessant foredrag om skihistorien igjennom hans skikarriere og utviklingen av langrennssporten. Onsdag fikk vi prøvd oss i «Gunders Mossa» hvor det ble kjørt ei knallhard I5-økt. Intervallen besto av 3 drag rundt myra, før vi kjørte 6 elghufsdrag opp mot fjellet. I følge Even bød myra på sjeldent gode forhold, og det ble det heldigvis ikke behov for leggbeskyttere denne gang.

Viser IMG_20151011_152532.JPG

Viser DSC_0385.JPG

 

 

Samlinga gikk mot slutten og ble avsluttet med en utrolig fin langtur i de Söndra Ärefjällen.

Vinteren er like rundt hjørnet, og det fikk vi kjenne på i Vålådalen. Temperaturen sank ned på minussida. Det syns vi er gledelig, og vi håper at snøen har lagt seg når vi returnerer tilbake i slutten av oktober!

Fredrik

Skrevet av:

Fredrik Riseth

Team: Team Veidekke Midt-Norge

Født: 15.09.95

Oppvokst på Melhus, like utenfor Trondheim. Har hatt en aktiv oppvekst, men skigåing har alltid engasjert meg mest.

I dag er jeg skiløper for Byåsen IL og er inne i mitt andre år som Team Veidekke-løper, noe jeg anser som en viktig faktor for min utvikling i sporet.