Da var norgescupen i gang…

Publisert 30.11.2015 | Ukategorisert

Nå er sesongen i gang for fullt og de to første norgescuprennene er gjennomført. Helga ble tilbrakt på Gålå der det startet med sprint friteknikk på lørdag. Jentene var først ut og prologen endte med 20. plass til Karianne og 42. plass på meg. Det ble likevel en kort dag på begge, siden Karianne ikke følte seg helt frisk og dermed stod over kvartfinalen. For min egen del føltes formen bra, men farta i sporet manglet. Derfor var det ikke mer å gjøre enn å komme seg ned på hytta og lade opp til skiathlon på søndag.

Blant gutta viste Sindre Palm at han er å regne med i sprint. Han gikk bra gjennom hele dagen og kom seg til finalen der han tok 4. plassen. Sindre Hammerlund kom videre fra prologen som nummer 30, men gikk seg opp til 25. plass i kvartfinalen. Eirik tok 36. plassen, mens Johan ble 42.

foto: overskudd.no

foto: overskudd.no

På søndag var det skiathlon som stod på programmet, med 15 km for jentene og 20 km for gutta. På grunn av sykdom var jeg eneste jente fra teamet som stilte til start. Kroppen føltes bra og det ble en god opplevelse for min del, med 16. plass. Nå skal jeg hjem og trene på start og avslutninger, så kanskje jeg kan ta enda noen steg neste gang.

Gutta viste igjen at de holder høyt nivå. Vår beste mann ble Johan med en meget god 6. plass. Med dette sikret han seg også en plass i troppen til verdenscupen på Lillehammer kommende helg – gratulerer! Eirik fulgte opp med 11. plass, Sindre Hammerlund ble 37 og Sindre Palm 53.

Aksel og Johan

Kort oppsummert tror jeg de fleste er fornøyd med helga. Smørerne våre gjorde også jobben sin bra og fortjener en stor takk. Det er gøy å komme i gang med skirenn igjen og nå ser vi fram til Skandinavisk cup i Vuokatti om litt under to uker.

Skrevet av:

Inger Bonden

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 11.03.95

Vokst opp på gård i Sande. Har gått på ski så lenge jeg kan huske og alltid vært glad i å trene og konkurrere. Vært innom flere idretter, men langrenn har alltid vært en favoritt. Bor nå på Lillehammer, der jeg studerer idrett på deltid. Etter to år på juniorlandslaget ser jeg fram mot min første sesong som senior. Det er godt å ha et team i ryggen, og jeg er veldig glad for å ha kommet inn på Team Veidekke Oslofjord.