Mallorca – Siste barmarksamling

Publisert 01.11.2015 | Ukategorisert

Tirsdag 13. Oktober klokka 06.30 møtte vi opp på Gardermoen. Friske og klar for en ny samling, denne gang i varmere strøk. Destinasjon denne gang var Mallorca. Vi mellomlandet i Stockholm før vi satte kursen mot Palma. Vi ankom Hotel Helios på ettermiddagen og fikk sjekka inn på flotte tomanns rom. Etter den lange reisen ble det bare en liten joggetur på ca 1 time. Men det var godt å få reisen litt ut av beina.

 

IMG_5885

Den første morgenen våknet vi opp til et litt trist vær, med regn og vind. Men det dårlige været ga seg fort og de andre dagene var det bra vær med fin temp til å trene.

Første hardøkt kom allerede på torsdagen da vi dro til Soller sammen med Team Coop Talent og fikk en bra klassisk i4-5 intervall opp til Puig Major. Det ble en god økt med bra fart og trøkk. Vi hadde også en fin langtur hvor vi løp i fjellene i Valdemossa sammen med Team Coop, etterfulgt av felles lunsj i byen.

IMG_5862

IMG_5882

 

Vi hadde mange gode økter med god kvalitet og bra teknikkjobbing hvor frank kjørte bak og filmet og ga oss arbeidsoppgaver underveis i øktene. Vi fikk utforska området vi bodde i bra, og fant gode ruter til både rulleski og løping.

Vi hadde også noen økter sammen med NSF sitt juniorlag. Blant annet en sosial fotballkamp på stranden hvor vi vestlendinger selvfølgelig stakk av med seieren.

 

IMG_5982

 

På samlingens 6. dag tok vi en lang klassiskøkt før de fleste av oss tok fri resten av dagen. Vi jentene benyttet da muligheten til å reise på litt shopping i Palma som bare lå 10 minutter unna hotellet.

Tirsdag 20. oktober var det tid for yngstemann på laget, Torstein Bu og bli 20 år.  han ble gjort stas på allerede fra morgenen av, når Frank overasket med ”cookiewithmilk” til frokost. Etterpå var det å komme seg i bilene og kjøre til Soller for å få en god hardøkt i bakkene der. Der var det 5*10 min terskeltrening som sto på programmet. På kvelden gikk vi ut og feiret bursdagsbarnet med en god middag og Hello Kitty kake.

IMG_5956

 

Det ble mye hvile og restitusjon mellom øktene. Noen dager ble det også anledning til sol og bad, både ved bassenget og på stranden.

Tidlig torsdag 22 oktober var det hjemreise og nok en samling var historie.

Nå er det en liten uke til vi samles igjen på Beitostølen for ny samling. Denne samlingen blir det fokus på å få godfølelse på snø og få testet ski før sesongåpningen som kommer i slutten av samlingen.

Takk for en super samling, og takk også til Team Coop Talent og juniorlandslaget for god matching under oppholdet.

 

Skrevet av:

Renate Bergset Tjetland

Team: Team Veidekke Vest