Siste samling i Vålådalen

Publisert 01.11.2015 | Ukategorisert

Siste samling i Vålådalen er da gjennomført. Det hele starte med et testløp i Meråker hvor Hallvard Løfald gikk av med seieren. Vi hadde også med oss to hospitanter, Magnus Stensås og Johan Hundseth. Gutta ga oss god matching og Magnus endte på en 2. plass på testløpet!

Frode

Etter vel gjennomført testløp, besøkte vi Meråker videregående Skole hvor Frode Estil fortalte oss litt om hans karriere og hvordan han trente. Der fikk vi flere gode tips å ta med inn i sesongen som straks er i gang.

Videre reiste vi til Vålådalen hvor resten av samlinga skulle gjennomføres. Vi var litt skeptiske om vi kom til å ha rulleskiforhold hele samlinga på grunn av kulda som kommer sigende. Men trener Skrødal la opp planen etter værmeldinga slik at vi fikk gjennomført alle økter som var planlagt. I tillegg til hospitantene, fikk vi også med oss en svenske (Petter Engdahl) på de to hardøktene som ble gjennomført i Vålådalen.

Vi fikk gjennomført mange gode treningstimer på samlinga, og det var nok en sliten gjeng som reiste hjem fra samling.

Etter planen så er det snøsamling den 5. november som står for tur. Hvor vi ender opp er noe usikkert på grunn av snømangel.

Skrevet av:

Lars Ove Aunli

Født: 08.03.93

Oppvokst på Kyrksæterøra i Hemne kommune. Startet langrennskarrieren i Kyrksæterøra IL. I overgangen til senior, bestemte jeg meg for å satse videre i Strindheim IL. Gått 4 år videregående skole i Meråker. Nå starter jeg på mitt 2. år på grunnfag i Meråker. Ellers, ser jeg fram til et spennende år på TVT!

Siste artikler fra Lars Ove