Four down, one to go

Publisert 26.02.2016 | Ukategorisert

Vi har lagt bak oss 4 vintermåneder med konkurranser. Nå er det bare en igjen før sesongavslutning på Beitostølen i starten av april. Team Veidekke Oslofjord har foreløpig levert knallgode resultater. Få ville spådd alle de i november, da vi blant andre så Eirik Mysen og Johan Hoel stake seg ut fra startsletta på Beitostølen 15 km klassisk. Det som skulle skje de neste 39 minuttene og 33 sekundene, skulle derimot gi oss et enda sterkere håp om at denne sesongen skulle overgå de foregående.

Mysen og Hoel gikk med det inn til hhv 9. og 11. plass  på en kraftøvelse som 15 km staking, og distanserte de fleste. Selv folk som fryktes i de hardeste miljøer for sine over middels dimensjonerte armer, måtte se seg knust av finslepen staketeknikk og kraft i armene. Karianne  gikk også imponerende bra med blanke ski, som eneste jente i tillegg til Ingvild F. Østberg. Optimismen vi dro på oss gjennom sommer og høst fikk plutselig litt hold i seg. Senere samme helgen gikk Palm inn til 4. plass på sprinten. Vel fortjent, for han var vilt sterk med blant annet 2. plass i prologen.

Siden den gang har Hoel gått WC i Lillehammer der Mysen var reserve, Hoel  har etablert seg topp 5 i Skandinavisk cup, jeg vært innom pallen med 2. plass i Østersund, hele den friske gjengen gikk gode løp i NM, der Hoel toppet det med å følge teten helt til målstreken på 30 km duathlon, Palm har gått WC i Drammen, Hoel, Mysen og jeg ble tatt ut til WC 50 km i Holmenkollen, jeg har vunnet mitt første norgescuprenn på 30 km fellesstart i Meråker, Bonden har sust inn blant topp 10 i NC, Jevne har flere topplasseringer i NC, Kongsten har gjennomført en god 20 km i Meråker, Palm har skøyesprintet seg inn til 4. plass i Meråker, Hoel og Jevne har vist god kapasitet i U23 VM og helt sikkert mer som jeg har glemt i farten.

Listen med teamets prestasjoner er litt uoversiktelig og ganske krevende å lese grunnet alle de gode resultatene som må listes opp. Planen er at det skal bli enda vanskeligere for leserne framover. Resultatene hittil er vi veldig stolte over, og vi skal kjempe med klør, never og finslepen staketeknikk for å vise at det kommer mer fra Team Veidekke Oslofjord den siste konkurransemåneden for sesongen, som vi nå går inn i.

//Hammerlund

Skrevet av:

Sindre Hammerlund

Født: 18.02.92

Langrennsløper fra Asker som studerer Industriell Design ved NTNU parallelt med å trene for å bli en av landets beste skiløpere. Ble en del av Team Veidekke Oslofjord i mai 2015.