NM Tromsø

Publisert 01.02.2016 | Ukategorisert

Da var Teamet samlet igjen, og det var klart for NM i Tromsø. Avreisen gikk på tirsdag for å gjøre alle forberedelser til første renn som begynte allerede på torsdag.  Onsdag ble en dag der det ble mye skitesting og trening før renndagen.

Torsdag var det 10 km klassisk for jentene og 15 km for guttene som stod på programmet. For jentene var det Karianne som gikk et bra løp og kom på en fin 16 plass. Emilie og Inger hadde en litt tyngre dag, og ble til slutt nummer 30 og 32. Av guttene var det Johan som gjorde et kjempeløp og ble nummer 8. Eirik gikk inn til en 25. plass, Sindre H på en 30. plass. Vår sprinter Sindre P gikk inn til en flott 38. plass. johan

På fredag var det klart for skøytesprint, og der var det bare Emilie og Karianne som gikk av jentene, og Sindre H og Sindre P av guttene. Av jentene var det bare Karianne som kom seg videre fra prologen, og kom til slutt på en 22.plass. Begge våre gutter kom seg videre fra prologen, men Sindre P hadde en litt tung dag i sporet og ble til slutt nummer 24, mens Sindre H gjorde et bra løp og ble nummer 16.

Lørdag var det en ny dag og nye muligheter. Det var skiathlon 15 km for jentene og 30 km for guttene. Flere av oss var tente på å heve prestasjonene fra dagene før. Først ut var jentene, der Karianne gikk et kjempeløp og ble nummer 11. Inger gikk inn til en 21 plass, mens Emilie ble nummer 26 etter en tung sisterunde i skøyting. På guttenes side ble det virkelig en dag verdt å feire!  Johan gikk inn til en sterk 7. plass, med Eirik hakk i hel på en flott 10. plass. Sindre H fikk en kjempefin 16. plass. Kjempeflott laginnsats av guttene!

Flere av løperne gikk også stafett for klubbene sine på søndagen. Her er det bare å gratulere Karianne og Heming med NM-gull !

stafetteirik

Skrevet av:

Emilie Kongsteen

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født og oppvokst i Ski. Kommer fra en aktiv familie, hvor alle har vært aktive skiløpere. Har alltid vært glad i idrett og drevet med både friidrett og klatring som liten. Går for Åsen IL, en liten klubb med flere gode utøvere som gir meg inspirasjon. Har valgt å satse 100% på ski, og legger studiene på vent. Jeg er veldig fornøyd med å komme inn på Team Veidekke Oslofjord, og håper å kunne forbedre meg som skiløper.