Vi er i gang!

Publisert 16.05.2016 | Ukategorisert

Forrige sesong er for lengst avsluttet og treningen mot en ny er begynt. Torsdag 12. mai samlet teamet seg i Oslo med mål om å bli bedre kjent, samt gjennomføre noen gode økter sammen. Team Veidekke Oslofjord 2016/2017 består av følgende løpere:

Amalie Håkonsen Ous, Nes Ski – NY
Sofie Hustad, Nes Ski – NY
Aleksander Dyrberg Ek, Bærums Verk og Hauger IF – NY
Espen Udjus Frorud, Skiptvet IL – NY
Kasper Stadaas, IL Heming – NY
Eirik Mysen, Oseberg Skilag
Sindre Odberg Palm, Spydeberg IL
Sindre Sætre Hammerlund, Asker Skiklubb

Til tross for at ringrevene Mysen og Hammerlund befant seg i sykesenga og på skolebenken, skulle de påfølgende dagene på Olympiatoppen vise seg å bli meget bra. Første økta markerte, med sine høye laktatverdier, at vårdvalen er over. Sprintøkt klassisk av typen prolog + 3 heat + 3x1min bidro til uvanlig stive kropper såpass tidlig i barmarksesongen. Det bør forøvrig nevnes at Espen Frorud, en av TVO’s nysignering, stakk av med en soleklar seier og ser ut til å gå en god sprintsesong i møte ;). Senere samme dag sto en rolig skøyteøkt på planen. Med rekrutt- og elitelaget på start lå mulighetene åpne for kompetanseflyt og deling av erfaringer på tvers av lagene. For undertegnede ble derimot erfaringer delt med lege og komiker Jonas Kinge Bergland, som for øyeblikket er mer på mitt nivå og holdt samme tempo…

Fredagen bøy på langtur i nord-marka etterfulgt av lunsj i Veidekke sine lokaler på Skøyen. Foruten å spise oss mette på smørbrød og snacks, fikk vi utøverne innsikt i våre roller som Veidekke-løpere, kunnskap om bedriften og hva vi skal bidra med i tiden som kommer. Ettermiddagsøkta besto av noen runder klassisk i Maridalen med innslag av både hurtighets- og I2-drag. Lørdag, og siste økt på bli-kjent-samlinga. Frognersetertesten, med alle sine høydemeter fra Sognsvann til Frognerseteren, skal forseres. Pga. rustne kropper er det bare Frorud, Ek og meg selv som stiller til start fra teamet, men med oss har vi en hel del sultne langrennsløpere og mosjonister. Kort fortalt blir Frorud best av våre på en fin andre plass, mens jeg selv løp inn til pb. med 53 sek. Ek har foreløpig et mye bedre trimma bikiniskille enn løpesteg, og imponerte ikke nevneverdig…

Resultater Frognersetertesten:

 1. Thele 23.08
  2. Frorud 24.23
  3. Habostad 24.58
  4. Dammen 25.25
  5. Callesen 25.30
  6. Palm 25.53
  7. Lanes 26.48
  8. Vollan 26.49
  9. Lingås 27.13
  10. Ndure Ek 28.14
  11. Bergland 28.47
  12. Haugen 33.12
  DNS Eirik Mysen
  DNS Sindre Hammerlund

Takk til alle som bidro til en kanonøkt.

Personlig er jeg meget godt fornøyd med det jeg har sett så langt av Team Veidekke Oslofjord 2016/2017, og jeg gleder meg allerede til neste samling på Sognefjellet.

Shallabais

Sindre Palm

Skrevet av:

Sindre O. Palm

Født: 27.01.92

Født og oppvokst i Spydeberg, Østfold. Jeg har alltid vært glad i idrett, spesielt fotball og langrenn. Østfold er et snøfattig fylke, og når jeg fikk sjansen så flyttet jeg til Hovden og gikk videregående der. Som junior og førsteårs senior var jeg tilknyttet Hovden Skigymnas. Fra høsten 2011 til året 2014 var jeg bosatt i Lillehammer, hvor jeg fullført en Bachelor i økonomi og administrasjon. Jeg går nå inn i mitt tredje år som Veidekke-løper, og skal forhåpentligvis prestere bra til vinteren!

Takk for meg 😉