Ny sesong, nytt lag og nye muligheter!

Publisert 07.06.2016 | Samling

Ny sesong, nytt lag og nye muligheter!

Ferdig med årets første samling, og jeg må si meg veldig godt fornøyd med å ha kommet i gang igjen. Olympiatoppen tok godt vare på oss! Med mye regn i starten av samlingen kom heldigvis det fine været til slutt. Det har vært en upåklagelig tid værmessig i april og mai. Veldig deilig med tanke på motivasjonen som har vært noe ikke-eksisterende etter en lang skisesong og pause i april.

Til helgen setter vi kursen mot Sognefjellet. Håper på like bra vær og føre som det ryktes å ha vært der den siste tiden, krysser fingre og tær. Det blir jevnlig med oppdateringer fra Team Veidekke Innlandet i tiden fremover, så følg med!

// Murud

 

Processed with VSCO with c1 preset

Rulleskitur i Maridalen!

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.