Hjemmesamling

Publisert 29.06.2016 | Ukategorisert

Teamet er for øyeblikket godt igang med sesongens tredje samling, nå i kjente omgivelser hjemme på Lillehammer. Vi har også vært så heldige å få bli med Rekruttlandslaget på samlingen deres denne uken, så nivået på alle øktene er upåklagelig. Som vanlig er det mest rolig trening som står i fokus men vi har så langt på samlingen også fått testet kreftene på både sprint, styrke og hurtighet.

Samlingen siste økt blir på lørdag, og etter det får vi “fri” ut resten av juli – altså en måned uten samlinger, så vi har mulighet til å ta oss en liten ferie, eller eventuelt bare være hjemme å trene ekstra mye!

 

Chrisander

Hurtighet diagonalt i motbakke

Hurtighet diagonalt i motbakke

Hurtighet staking i motbakke

Hurtighet staking i motbakke

Skrevet av:

Chrisander Skjønberg Holth

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 20.09.1994

Er en treningsglad gutt fra Krokstadelva, og bor på Lillehammer for å satse 100% på langrenn. Går for IF Birkebeineren. Har tidligere bodd 4 år på Geilo hvor jeg gikk på NTG. Tilbake på Team Veidekke Innlandet igjen etter å vært utenfor lag en sesong.