Motgang

Publisert 21.06.2016 | Ukategorisert

Det begynna bli ei stund sida mitt siste innlegg. Akkurat no veit eg ikkje kor eg skal starte. Joggeturen i går gjekk ekstra sakte, tok det litt ekstra med ro, for med den flaksa eg har om dagen kunne eg fort snubla på ei rot å fått hovudet mitt satt fast i ei gammel fotsaks far min hadde satt ut.

Etter ei fantastisk samling på Sognefjellet, har eg sett gjennom teknikk filminga. Og her har eg mykje å jobbe med, går rundt med låg frekvens og høgt tyngdepunkt. Det er som å sjå ein parodi på sikkeleg skigåing.

Eg er klar for å gå i krigen mot teknikk min, om det betyr tryning, blod, svette, tårer, dårligere form og svakare overarmer speller liten rolle.

Når ein står i fare for å dø, er det ikkje så farlig om ein blir litt møkjut.  OS+1964+i+Innsbruck

Skrevet av:

Eivind Bakkene

Født: 09.04.90

Oppvokst på et småbruk i Skammestein, som reinseier son ble det mange lange turer i fjellet allerede i oppveksten. Var veldig allsidig i ungdomstiden, men valget falt til slutt på langrenn. Går for klubben i mitt hjerte Øystre Slidre il.