Oslo Skishow

Publisert 08.06.2016 | Ukategorisert

IMG_2999

Etter å ha brukt mai på å komme godt i gang med treningen, gjennomføre to eksamener og skrive ei bacheloroppgave, startet jeg juni med å delta i årets første rulleskirenn; Oslo Skishow. På startlista var jeg en av tre jenter utenfor det Norske landslaget, og jeg stilte derfor til start med små forventninger. Vi gikk først en prolog på 4,2 km der jeg ble sist. Likevel hadde jeg et godt utgangspunkt før jaktstarten, da det kun var noen sekunder opp til en del andre. I jaktstarten gikk vi 6,3 km, og på start var jeg forberedt på at avstanden opp til de andre bare skulle bli større. Likevel prøvde jeg så godt jeg kunne å gå inn de foran, og jeg kom meg opp i en gruppe som kjempet om 6.-10.plassen. Der ble jeg gående sammen med flere landslagsløpere. Da det skulle avgjøres på slutten var jeg ikke sterk nok til å henge helt med, så det ble en 9.plass, noe jeg må si meg godt fornøyd med. Selv om rulleski er rulleski, og juni er juni, gir det god motivasjon og inspirasjon å få konkurrere mot noen av mine forbilder. Og ikke minst var det ei veldig god hardøkt.

 

IMG_3028

Etter denne konkurransen har jeg pådratt meg en forkjølelse, og bruker derfor dagene på å prøve å bli frisk før vi skal på samling på Sognefjellet.

 

//Gussiås

Skrevet av:

Mari Støen Gussiås

Født: 14.02.94

Født på Kongsvinger og oppvokst i Molde. Har vært veldig aktiv gjennom oppveksten, og har blant annet drevet med fotball, orientering og skiskyting. Jeg flyttet til Lillehammer da jeg var 16 år for å begynne på skiskytterlinja på NTG. Etter videregående la jeg børsa på hylla, og har siden den gang satset fullt på langrenn. Ved siden av satsingen studerer jeg økonomi på Høgskolen i Lillehammer, og blir ferdig med bachelorgrad der i løpet av året.