Samling i Malangen

Publisert 26.06.2016 | Samling

Sesongens andre samling har funnet sted i Malangen, en flott plass som ligger en times kjøretur fra Tromsø. Med nesten 40 km nylagt asfalt (og ekstremt lite trafikk), har vi trent under gode forhold for både rulleski og løp. Sammen med Team Sparebank1 Nord-Norge har hovedfokuset denne samlingen vært duathlon. Vi har blant annet gjennomført gode kombiøkter og en solid hardøkt med skibytte underveis.

Vi startet samlingen med elghufsintervall i Tromsø, før vi samlet troppen og kjørte videre ut mot Malangen. Onsdag kunne vi signere treningsdagbøkene med en 6 timers langtur. Økta startet med skøyting, før vi tok fatt på joggeskoen og avsluttet med klassisk. I 5 grader og regn stilte vi opp med godt humør og tørre vitser. Da trenerne ble bekymret for kalde utøvere, kunne vi berolige dem med god stemning underveis (og i bilen etterpå).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag fikk vi oss en solid terskeløkt. Vi skøytet oss gjennom 6 x 10 minutt på nylagt asfalt i kupert terreng. Laktatnivået var godt innenfor grensene, kvaliteten var høy og blide trenere satt i følgebilene. På bildet under er det gjennomgang av teknikk.

IMG_5867

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sankthansaften ble feiret på Malangen brygge, der trener-teamet sto for grilling. Kabrohydratlagrene ble fylt godt opp etter dagens intervalløkt.

FullSizeRender IMG_5850

 

Vi har nylig startet opp et spennende samarbeid med olympiatoppen Nord-Norge. I den forbindelse fikk vi besøk av Henrik Johnsen som har ansvaret for spenst, styrke og hurtighet. Vi fikk en lærerik og motiverende økt, med påfølgende diskusjoner og deling av erfaring på møtet i etterkant.

 

Samlingens tøffeste intervall ble gjennomført lørdag. Dette var en duathlon intervall, der laktatmålingene lå godt over komfortsonen. Vi presset hverandre hardt, og kunne si oss godt fornøyd med samlingens tredje og siste hardøkt.

 

Skjermbilde 2016-06-26 kl. 21.42.29

 

Vi avsluttet samlingen med fjelltur opp Kvannfjellet (1011 moh.). På bildet under ser dere hele gjengen samlet på toppen.

 

20160626_100331

 

Det neste som venter er Tour De Andørja i midten av juli. Her skal vi delta på tre konkurranser i løpet av tre dager. Vi ser frem til en god konkuransehelg og håper at mange møter opp, både som tilskuere, men også i touren!

 

Ha en fortsatt fin sommer.
Hilsen Anna og Emilie 🙂

 

 

Skrevet av:

Emilie Kristoffersen

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 13.07.91

Representerer klubb  Alta IF

Født og oppvokst (med ski på beina) i Alta.
Flyttet som 16 åring til Lillehammer for å gå på Norges toppidrettsgymnas. Bor fortsatt på Lillehammer, men tilbringer mye av tiden i den vakre naturen oppe i nord.

Gleder meg til å gyve løs på en ny sesong med Team Veidekke Nord-Norge. Sammen skal vi gjøre hverandre gode!

🙂