Sognefjellet neste

Publisert 10.06.2016 | Ukategorisert

Hei og hå!

Vi er allerede godt inne i juni måned, og det er fra juni vi virkelig er i gang med forberedelsene til en ny sesong. Juni er synonymt med starten på sommerferien for de fleste, men for oss langrennsløpere betyr juni første sommermåned med mye trening. I løpet av sommermånedene bør mye og rolig trening legges ned i treningsbanken som et godt grunnlag til vinteren. I morgen drar vi opp på Sognefjellet og blir der oppe i 6 dager for nettopp å sanke en del treningstimer. Her blir det for det meste rolig lankjøring på ski på breen, et par kontrollerte intervaller, og i tillegg litt styrke og spenst. I starten av samlingen skal vi også teste en del ski og skisliper som forhåpentligvis vil komme oss til gode til vinteren. Vær- og føreforhold har sett upåklagelige ut der oppe den siste tiden, så vi krysser fingrene for at det fortsetter slik.

Solkremen er pakket og skal forhåpentligvis bli flittig brukt, og jeg er gleder meg til å spenne på meg skiene igjen.

// Bjørnsgaard.

IMG_6532

Sognefjellet fra juni i fjor med Fanaråken i bakgrunnen. Foto: Eirik Lund Røer.

 

Skrevet av:

Marthe Bjørnsgaard

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 06.05.1993

Født og oppvokst på Lillehammer i en idrettsglad familie med egen mor som skitrener fra jeg var 8 til 14. Drev lenge allsidig med både turn, fotball, friidrett og sykkel før langrenn ble hovedidrett da jeg ble junior. Glad for å få være en del av Team Veidekke Innlandet, og gleder meg til en ny sesong.