Sommerferie

Publisert 24.06.2016 | Ukategorisert

For en drøy uke siden leverte jeg siste eksamen og har nå tatt sommerferie – i den forstand at det kun er fokus på trening og restitusjon. I de siste dagene har nok hovedfokuset vært på restitusjon da de to foregående ukene inneholdt en god del trening, deriblant noen timer på sommersnøen på Sognefjellet.

Jeg har også tatt blodprøver og vært hos kiropraktor og fysio for å sjekke at kroppen er der den skal være før nye tøffe treningsbelastninger.

Allerede neste uke er det hjemme-samling på Lillehammer hvor vi har fått lov til å være med på noen økter sammen med NSF rekruttlag. Her blir det mye mengde sammen med noen I3-økter og en sprint-økt.

Skrevet av:

Kristian Græsli

Født: 23.12.1995

Født og oppvokst på Hamar, men bor nå på Lillehammer hvor forholdene ligger rette for å satse langrenn. Har drevet aktivt med fotball, bandy og orientering i tillegg til langrenn. Spennende å få muligheten til å være med Team veidekke innlandet, og håper at dette vil gjøre at jeg tar nye steg som skiløper.

Siste artikler fra Kristian