Tidenes beste Sognefjellsuke?

Publisert 12.06.2016 | Ukategorisert

Hei bloggen

Det er min tur å skrive litt igjen. I den anledning har jeg satt sammen en liten film. Dette for å gi et enda bedre innblikk i hvor bra man kan ha det på samling.

Nå som samlingen på Sognefjellet er loggført i treningsdagbøker og gått inn i historien kan vi konsatere at det var en braksuksess. Den inneholdt alle ingredienser en god samling skal. Iløpet av de 7 dagene vi tilbrakte på Sognefjellshytta har vi; analysert teknikk på video, terpet teknikk på ski, gjennomført en solid i3-økt, trent hurtighet, gått testløp, blitt både brune og røde, testet ski, spist bra mat, trent basisstyrke og spenst. Neste samling for oss nå i Tønsberg 22. – 26. Juli. Jeg gleder meg, og det tror jeg resten av laget også gjør. For det å trene knallhardt på samling sammen med denne gjengen er fett!

Hammerlund

 

Skrevet av:

Sindre Hammerlund

Født: 18.02.92

Langrennsløper fra Asker som studerer Industriell Design ved NTNU parallelt med å trene for å bli en av landets beste skiløpere. Ble en del av Team Veidekke Oslofjord i mai 2015.