Livigno og Seiser Alm

Publisert 03.08.2016 | Trening

 

Sommerferien er offisielt over og neste samling står snart for tur!

 

I juli er det fri, og jeg har tilbrakt store deler av ferien i Italia. To uker i Livigno og en uke i Seiser Alm. Tre fantastiske uker med mye bra trening og pent vær sammen med Eirik og familiene våres.

 

I fjor var jeg også i Livigno og har aldri opplevd finere vær over en så lang periode. Ble så bortskjemt med bra vær at faktisk ikke trodde det kunne være dårlig vær her. Skuffelsen ble derfor ganske stor når det var overskyet de første dagene. Heldigvis kom sola og varmen etter hvert! Det er tydelig at været i fjor var helt spesielt, for det fantes ikke et eneste snøfnugg i fjellet. I år derimot var det steder der det ikke var mulig å gå på grunn av snøen. Jeg klager ikke, for treningen fant sted i shorts og tskjorte uansett!

 

Etter nesten to uker i høyden fikk vi oss en real overraskelse når vi kom ut av treningssenteret en kveld; det SNØDDE! Det hele var bare til å le av, snø i midten av juli, hvem hadde vel trodd det. Selv var jeg ganske fornøyd med at det kom snø. Hele veien i forveien hadde jeg advart alle om at ’det kan komme snø, altså’. Alle bare neeei Thea nå må du gi deg, det kommer ikke snø i Juli. MEN det gjorde det! Det la seg på vegen men forsvant etter bare en dag, så kom sola frem igjen.

 

Emilie Fleten og Marthe Kristoffersen var der i ti dager, så takk jenter, for at dere ville ha med meg på noen økter (ganske mange)!

 

I Seiser Alm var det helt fantastisk, aldri vært på et sted med bedre muligheter for å løpe. Det anbefales virkelig. Været var skikkelig fint hele uka!

 

Slenger med noen bilde for å vise hvordan vi har hatt det i tynnlufta!

 

// Murud

 

IMG_3238

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ble et par pizzaer på tre uker i Italia!

DCIM102GOPROGOPR3189.

Seiser Alm!

Processed with VSCO with f2 preset

Stelviopasset!

Processed with VSCO with f2 preset

Snø i Juli!!!

IMG_2960

Processed with VSCO with b1 preset

Marthe, meg og Emilie 🙂

IMG_2793

Skrevet av:

Thea Krokan Murud

Team: Team Veidekke Innlandet

Jeg er 23 år, bor på Lillehammer, satser langrenn 100% og trives veldig godt med det! Har gått på NTG Lillehammer i 3 år og konklusjonen er at det ikke finnes noe bedre sted å satse langrenn. Går inn i mitt fjerde år som senior, trives godt på Team Veidekke Innlandet.