Malangen vol. 2

Publisert 14.08.2016 | Ukategorisert

IMG_1506

 

Den siste uken har vi tilbrakt i trener Kristian Skogstads hjemtrakter, Malangen, der også forrige samling befant seg. Hele teamet ble innlosjert ved Skogstad gård, med full oppvartning og topp service av trenerteamet, som på denne samlingen bestod av Kristian, Espen Mikkelsen og legenden fra OL i 84, Jan Lindvall.

 

IMG_1089

foto: Leif-Morten Olaussen/Nordlys

Samlingen startet med klassisk sprint på Kvaløya, før vi forflyttet oss videre til Malangen. Det ble mange tette dueller og bra trykk, med tilskudd av løpere fra Team Sparebank 1 Nord-Norge og andre lokale helter, noe vi setter stor pris på!

 

IMG_20160811_155544

 

Torsdag ble det gjennomført en solid elghufs-intervall der samtlige fikk en god økt, med god kontroll på både puls og laktat. Ettermiddagen ble brukt til sirkeltrening i det lokale grendehuset, prydet med kunst fra en ung coach-Skogstad.

 

20160812_183210_003

IMG_20160813_124110

 

På fredag var vi så heldige å få besøk av Olympiatoppen Nord-Norge ved Morten Trane, Henrik Johnsen og Ingrid Mellem Mortensen. Her ble det gjennomført ei hurtighetsøkt med bruk av fotoceller. Dette var interessant og lærerikt, og det gjorde det mulig å eksperimentere med teknikk for å finne raskeste vei fra a til b.

DCIM102GOPROG0692611.

 

Samlingen ble avsluttet med en strålende løpetur i fjellet, der pensjonisten fra Sarajevo i 84 ledet an i et halvhardt tempo!

På neste samling drar vi til Nordlysbyen Alta!

 

 

Skrevet av:

Eirik Solvang

Team: Team Veidekke Nord-Norge

Født: 08.02.93

Gutt født og oppvokst i Bodø, og går for moderklubben Innstranden IL. Har vært to år i Meråker, to år i Alta, og studerer nå medisin i Tromsø. Ser fram til å utvikle meg videre med Team Veidekke.

Siste artikler fra Eirik