Samling Torsby

Publisert 14.08.2016 | Ukategorisert

En liten gjeng av oss i TVO har nylig vært på en liten samling i Torsby. Sindre Palm, Espen, Kasper og Amalie var de som tok seg turen over grensa for å teste skiene litt igjen. Alexander var også en tur innom ”söta bror”, men måtte vende snuten hjemover da han fikk problemer med luftveiene.

Det var en kort og intensiv samling fra mandag 8. August til torsdag 11. Skjermbilde 2016-08-13 kl. 17.58.12August. Fokuset var å få mange gode skiøkter inne i tunellen. Mellom øktene fikk vi tid til både avslapping, OL på tv, teknikkanalyse og litt pokemon-jakti
ng.

På mandag kjørte vi to økter i tunellen; en skøyting og en klassisk, med både hurtighet og jobbing uten staver.

Skjermbilde 2016-08-13 kl. 17.55.50Tirsdag hadde vi en knallhard klassiskintervall ute i rulleskiløypa. Vi gikk 6*6min; 1. drag I3, 2. Drag i4, 3. Og 4. Drag I5, 5. Drag I4 og 6. Drag I3. Som dessert hadde vi 5 hurtighetsdrag. På 2. økt skøytet vi inne i tunellen.

 

Dag 3 var en dag med mye skigåing. 3 timer klassisk på 1. Økt med 1 time staking og hurtighet, etterfulgt av 2 timer skøyting på 2. Økta ble fasiten på onsdag.

En solid samling ble torsdag avsluttet med  en I3 distanse i skøyting. Med 40 minutter kontinuerlig gåing i tunellen ble det nok runder i den 1,3 km lange tunellen. Skjermbilde 2016-08-13 kl. 18.01.49  Skjermbilde 2016-08-14 kl. 11.27.49
Allerede førstkommende torsdag skal de fleste av oss i TVO i aksjon på Toppidrettsveka i Aure og Trondheim. På programmet står det 24 km fellesstart skøyting, 2 sprinter og en jaktstart i klassisk. Følg med på NRK torsdag, fredag og lørdag neste uke for å få med deg hvordan det går når vi skal teste formen mot norgeseliten.

 

 

 

Skrevet av:

Amalie Håkonsen Ous

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 23.04.96

Oppvokst på Øvre Romerike, nærmere bestemt Jessheim. Kommer fra en aktiv og sportsinteressert familie. Ble tatt med ut i skiløypa fra jeg kunne gå, og har vært frelst siden. Vært innom flere idretter i oppveksten, der langrenn og fotball var favorittene. Flyttet hjemmefra da jeg var 16 år for å starte på NTG Lillehammer. Er fortsatt boende på Lillehammer. Har prestert best i sprint, men jobber hardt for å bli en allrounder Etter å ha vært utenfor lag forrige sesong, ser jeg virkelig frem til å bli en del av et team. Gleder meg til å ta fatt på første sesong som senior med Team Veidekke Oslofjord!