Første del av sesongoppkjøringen unnagjort

Publisert 24.09.2016 | Ukategorisert

Hei folkens!

Datoen er 24 September og jeg kan notere meg at det er under 2 måneder igjen til sesongåpning på Beitostølen. Alle vet at det er der startskuddet for sesongen går!

For min del har jeg fått trent bra egentlig i img_5718hele sommer og så langt i høst. Hadde en liten periode i august måned med en ukes forkjølelse, som hang i et par uker etterpå med blant annet hodepine ingen skjønte seg på, slik at det for det meste ble rolig trening. Etter dette trykka jeg litt på gassen og kjørte litt mer på; mer intervall av typen I3 hvor målet er å bygge kapasitet, krydret med mye spenst/hurtighet og styrke og selvfølgelig mye rolige økter.

Så langt har fokuset vært mye mye I3 og mengdetrening, som nevnt med innslag av også mye annet. På mandag reiser laget til Ramsau og der blir vi i 12. dager. Det blir digg å få gått på ski igjen!

Fokuset for min del etter den samlingen blir å redusere litt på mengden trening, øke intensiteten litt og rette fokuset inn mot det jeg er best på, nemlig sprint. Da sier det seg selv at treningen vil være ekstra rettet mot sprint!

Ha en fin høst folkens – og hvis noen lurer; Oslofjord gjengen er sterke om dagen 🙂

Skrevet av:

Aleksander Dyrberg Ek

Født: 25 Juni 1993

Vokst opp i Bærum i en aktiv familie. Drev i lang tid med teater, fotball, film og langrenn. I 17/18 års alderen falt valget på ski. Fra å være så vidt topp 100 i hovedlandsrennet, til å være et få ganger topp 30 som 1 og 2 og 3 års. Junior, blandet jeg meg inn i toppen som siste års junior.

Dette blir mitt første år på Team Veidekke Oslofjord og gleder meg til å ta ytterligere steg i langrennsporet.

Studerer økonomi parallelt med satsingen ved Høgskolen i Lillehammer.