På farten

Publisert 02.09.2016 | Ukategorisert

August måned har rast forbi, og vi er allerede kommet til september. I starten av august var vi samlet på Venabygdsfjellet for en av årets tøffeste samlinger, og akkurat nå har vi gjort unna årets Torsbysamling. Mellom disse to samlingene har de fleste av oss vært på Lillehammer og trent godt. Jeg og Mattis tok turen til Aure og Trondheim for å delta på Toppidrettsveka. Jeg fikk med meg gode økter og gode opplevelser på de tre dagene, og tar med meg 6.plassen fra 24 km skøyting som den største oppturen. Mattis klinket til med en rå jaktstart og ble nummer 2 sammenlagt. Selv ble jeg nummer 13. Toppidrettsveka ga absolutt mersmak, og må sies å være et av de beste arrangementene i sommerhalvåret for oss langrennsløpere.

IMG_1699

Da jeg kom hjem fra Toppidrettsveka hadde jeg noen dager på å trene litt og samle overskudd til samlingen i Torsby. Der trente vi alle øktene inne i tunnelen, og det gjorde at vi fikk gått mange mil på ski og fikk jobbet veldig mye med teknikk. All ros til vår trener Eivind som er så god på å ta tak i tekniske detaljer og formidle de på en god måte til oss utøvere. Det gjør at vi hele tiden har mye å jobbe med. Nå ser jeg frem til ei rolig helg før jeg skal være med Lillehammer Skiklub på samling her på Lillehammer fra mandag.

IMG_2023

Skrevet av:

Mari Støen Gussiås

Født: 14.02.94

Født på Kongsvinger og oppvokst i Molde. Har vært veldig aktiv gjennom oppveksten, og har blant annet drevet med fotball, orientering og skiskyting. Jeg flyttet til Lillehammer da jeg var 16 år for å begynne på skiskytterlinja på NTG. Etter videregående la jeg børsa på hylla, og har siden den gang satset fullt på langrenn. Ved siden av satsingen studerer jeg økonomi på Høgskolen i Lillehammer, og blir ferdig med bachelorgrad der i løpet av året.