Samling for 15 – 16 åringer på Oslofjord Convention Center

Publisert 28.09.2016 | Ukategorisert

I disse dager går det slag i slag for oss i Team Veidekke Oslofjord.

Helga 16-18 september var vi i Team Veidekke Osloford + andre klubbtrenere på Oslofjord Convention Center, som trenere for 120 ivrige 15-16 åringer. Skikretsene Akershus, Østfold, Oslo og Telemark og Vestforld med Tove Andersen i spissen hadde invitert inn til en tøff fellessamling.

På fredag var det lett oppvarming med spenst og hurtighet.

Lørdagen var det duket for to økter. Styrke og koordinasjon på morgenen og rulleski skøyting på andre økt. Rekruttlandslagstrener Anders Byström kom med nyttige tilbakemeldinger og teknikktips som utøverne kan jobbe videre med inn mot en ny sesong.

Det ble også lagt opp til sosiale sammenkomster og ikke minst utfordringer. På lørdagskvelden inviterte Sindrene på laget til lagkonkurranser. Etter dette kom rosinen i pølsa “Norske Talenter.” I Norske Talenter kunne man vise fram sine skulte sider og skinne i rampelyset for en kort stund. Vi fikk alt fra luftgitar, dansing og lengdehopping til pianospilling. Noen var flinke, mens andre imponerte med stor innsats.

2016-09-20_tvo-artikkelbilder-2

 Foto: Tobias Østmoen

På Søndag var det sprint klassisk som sto på planen. Prolog + 3 heat skulle gjennomføres for samtlige. Med 6 i hvert heat, ble det tette dueller og mye innsats.

Sprinten fra samlinga blir vist på TV2 Sportskanalen i kveld 28.09.16 KL 20.00

 2016-09-20_tvo-artikkelbilder-4

Foto: Tobias Østmoen

Ettermiddagsøkta ble en tøff styrkeøkt med Astrid Uhrenholdt Jacobsen som instruktør. Dette var en favoritt for mange av 15-16 åringene.

Vi ønsker lykke til, og tror mange av utøverne kommer til å gjøre det bra til vinteren. Det er bare å fortsette det gode arbeidet.

Etter endt samling reiste vi i Team Veidekke Oslofjord direkte på samling med Rekruttlandslaget og alle andre Veidekke-lag til Lillehammer. Her fikk vi brynt oss godt på både elghufs, hurtighet og sprintkonkurranse. Vi håper og tror at vi er på god vei inn mot en ny sesong, men vi har funnet ut at det er andre som også trener.

Nå er store deler av laget på høydetrening i Ramsau. Rapporter fra dette kommer etterhvert.

– Stay tuned…

Skrevet av:

Espen Udjus Frorud

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 10.04.1991

Jeg kommer fra Skiptvet kommune i Østfold. Dette var min hjemplass fra ung alder, til jeg begynte på videregående. Videregående ble gjennomført på Hovden Skigymnas. I årene på Hovden Skigymnas fikk jeg et løft sportslig og fant ut at jeg ville satse videre på ski. Etter fire år på Hovden gikk turen til Lillehammer, hvor jeg fullførte min Bachelor i Økonomi og Administrasjon. Nå holder jeg til i Asker. Jeg er ny på Team Veidekke Oslofjord i år. Det blir en spennende tid framover, hvor jeg satser på videre utvikling. Jeg gleder meg!