T to the ORSBY

Publisert 13.09.2016 | Ukategorisert

Back once again til langrennsløperes sommer-Mekka.

Etter et par ukers tid hjemme hver for oss, samlet store deler av laget seg igjen i Torsby. Vi var så heldige å få tilbudet om å være med Sandefjord vgs. på samling. Et kompetanse- og hormonnivå vi ikke kunne takke nei til. Av våre respektive løpere representert på samlingen var Mr. Fro, mulatten Ek, Amanda panda Ous, Pindre Salm og Kazolini. Boisa vi hang som slips etter i tunnelen fra SVGS var Simen Hulken Haugen, Thommi T og V-Bear Hegdal.

Etter mye god barkmarkstrænong siste tiden ble denne samlingens fokus skifølelse. Derfor ble det kanonas mange rundoser i tunnelen hver dag med innslag av både hurtighet, teknikksliping og runder uten staver. Onsdagen var vi så heldige å få besøk av Henning fra Fischer som hjalp oss «Fischerløpere» på laget med å teste ski for kommende sesong. Uvurderlig hjelp i jakten på go’skia og marginene som kanskje gjør at vi slår våre konkurrenter til vinteren. (Hvis ikke den vilt gode treningen vi gjør på en eller annen merkelig måte ikke skulle være nok)

Som supplement til lavintensitetscardioen og hurtigheten, klinket vi også til med en terskeløkt i tunnelen der vi som vanlig satt lokomotivfører Frorud avgårde, med oss andre kupevogner hengende bak.

Mellom øktene høstet vi mye kunnskap fra våre samlingskupaner fra SVGS om både russiske 800-m løpere, Zlatan og ernæring. Til alle dere juniorer der ute, det er bare å gjøre jobben. For gutta fra Westside ligger ikke på latsiden når det kommer til både det ene og det andre!

Vi avsluttet en svært velykket samling, der alle økter gikk etter planen og overraskende nok Alex Mr. beach Ek klarte å holde seg frisk inne i det uvante vinterklimaet, med en salig frekk motbakkeintervall opp Hovfjallet. Der fikk vi alle, utenom Frorud, god matching av Vikingene fra Bergen. Takk for økten gutta. Det er i motbakke det går oppover sies det jo!

Takk for denne gang, Thor med hammerns by! Sees vel mest sannsynlig ikke igjen før neste år hvis kong vinter er grei og snill med snøen før jul.

Jo, det skal også sies. Vi hadde selskap av to rekruttlandslagsløpere også, og ikke bare hvem som helst. Martine Hagen Ek og hun ene Weng-jenta. Fantastisk fint med litt matching for chican på laget vårt!

Skrevet av:

Kasper Stadaas

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 21.02.1994

Skiløper fra Heming-land, bosatt i Oslo. Satset fulltid på ski siste årene, etter 3 år på Wang Toppidrett Oslo.

Med Nordmarka som nærmeste nabo ble langrenn en naturlig favoritt. Selv om jeg i mine yngre dager både spilte tennis, fotball og golf, ble det skiløping jeg forelsket meg i.

Satser først og fremst mot å bli en av landets (les verdens) beste sprintere, men jeg liker alle typer konkurranser og slenger meg gjerne med på et par turrenn også.

Dette blir mitt første år på Veidekke Oslofjord, og jeg ser veldig frem mot å ta ytterligere steg sammen med laget.