Det nærmer seg!

Publisert 30.10.2016 | Ukategorisert

Nå er det under 3 uker igjen til det braker løs med åpningshelga på Beitostølen. Grovjobben er gjort gjennom sommer og høst, og nå er det finpuss som gjenstår. Hardøktene blir giret opp et tempo, lengdene på øktene blir dratt ned, og rulleski blir gradvis byttet ut med skigåing, nå som Sjusjøen Skisenter byr på gode skiforhold.

På onsdag møtes teamet på Sjusjøen for en ukes samling på norsk snø. Da er det ikke noe som passer bedre, enn at det spådd 20 cm med snø i fjellheimen til uka. Forhåpentligvis blir det snart mulig å gå på grusveiene på Nordseter også!

Min høst har gått som planlagt, uten sykdom eller andre avbrekk. Jeg er spent på min første sesong som seniorløper, og gleder meg til å komme i gang med skirenn. Tenkte å slenge med noen bilder som oppsummerer noe av det jeg har gjort i høst!

 

I høst har jeg blant annet:

img_0628

Løpt min første baneøkt

img_0884

Konkurrert i Toppidrettsveka

img_1087

Skjært masse grimaser på ulike tester

img_1113

Besøkt skitunellen i Torsby 3 ganger

img_1448

Gått på ski på 2600moh

 

 

 

 

 

 

 

 

DCIM102GOPRO

Vært på løpetur i Alpene

img_1518

Trent styrke med Ustjugov

img_1328

Tatt bilde med han som spurtslo Northug

img_1559

Gjennomført 782 hurtighetsdrag

img_1701

Gått på ski i Norge allerede 26. Oktober

Skrevet av:

Amalie Håkonsen Ous

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 23.04.96

Oppvokst på Øvre Romerike, nærmere bestemt Jessheim. Kommer fra en aktiv og sportsinteressert familie. Ble tatt med ut i skiløypa fra jeg kunne gå, og har vært frelst siden. Vært innom flere idretter i oppveksten, der langrenn og fotball var favorittene. Flyttet hjemmefra da jeg var 16 år for å starte på NTG Lillehammer. Er fortsatt boende på Lillehammer. Har prestert best i sprint, men jobber hardt for å bli en allrounder Etter å ha vært utenfor lag forrige sesong, ser jeg virkelig frem til å bli en del av et team. Gleder meg til å ta fatt på første sesong som senior med Team Veidekke Oslofjord!