Oktober

Publisert 26.10.2016 | Ukategorisert

I skrivende stund oppholder jeg meg på et avsidesliggende hotell høyt til fjells i Østerrike. Nærmere sagt Ramsau, for de som er kjent. Når kalenderen viser oktober er TVI ikke overraskende nettopp her på dette hotellet.
Jeg har vært en del av dette laget siden 12/13-sesongen, så jeg begynner å kjenne både menyen på hotellet godt, og de lokale veiene her nede!

Jeg kan jo fortelle litt hvorfor vi kommer tilbake år etter år.
Oktober kan være en litt vrien måned for oss som er skiløpere hvis vi oppholder oss i Norge. Islagte veien, glatt løv, sludd og så videre… Derfor er det godt å komme ned hit til et litt varmere klima. Her har vi fine skimuligheter på breen (2700mimg_20161021_0956291oh), og fine barmarksforhold nede i dalen.

Kort oppsummert er vi her for å få skifølelse før sesongstart, men samtidig ha gode barmarksforhold for rulleski og løping.

Hvis jeg skal skildre livet her nede siterere jeg komiker Nilsi på Team BN-bank: “Det er som en hyttetur med kompiser,bare j….g mye trening.”

 

Hilsen Emil N

Team Veidekke Innlandet

 

 

Skrevet av:

Emil Nyeng

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 30.04.91

Oppvokst i Ringebu i Gudbrandsdalen.
Fullførte svennebrevet som elektriker høsten 2013.
Flyttet etter endt fagbrev til Lillehammer for å satse 100% på langrenn.
Trives veldig godt her, og sammen med Teamet Veidekke Innlandet og mine lokale samarbeidspartnere har jeg muligheten til å ha alt fokus på langrennssatsingen min!