Normal sesongåpning!

Publisert 16.11.2016 | RennTips og triks

“Det normale er godt nok!

For noen år siden hadde jeg gleden av å få jobbe litt med Kåre Tønne i to-tre ulike rekrutteringslag. Da benyttet jeg sjansen til å plukke opp litt av hvert. En av tingene jeg tok med meg videre var at han ofte kunne si til utøvere at “det normale er godt nok”. Det var veldig logisk for meg, og jeg tenkte at om det du normalt gjør ikke holder mål, ja da er det akkurat der du må begynne!! Fredag begynner konkurransesesongen på Beitostølen, og igjen skal løpere fra klubber og rekruttlag prøve seg mot landsløpere…

Jeg tror at Team Veidekke Innlandet anno 2016 er de sterkeste TVI vi har sett. På en normal dag har teamet 9 steingode skiløpere som er enda bedre enn i fjor. På høstens normale treninger har utøverne holdt høye nivåer, og spisskompetansen til enkeltløpere har tatt fellesskapet videre. De 3 som er nye på laget i år har hevet nivået til resten av laget, samtidig har de 6 “gamle” våget å utvikle seg videre. Dette har vært vår normal! Vi håper og tror at det er godt nok til å oppnå bedre resultater enn før. Selvom ikke rennene på Beitostølen er like viktige for alle, er det mange sultne ulver som stiller på start fredag til søndag. På en normal dag tror jeg vi skal bite godt fra oss 🙂

Rock on!

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.