Ny sesong, nye muligheter – en oppdatering fra sesongens to første samlinger.

Publisert 21.06.2017 | Ukategorisert

Nå er vi godt i gang med oppkjøring til ny sesong!

Det var en motivert og spent gjeng som møttes på Sjusjøen i midten av mai for første samling. Deilig å få utnyttet gode skiforhold på våren. På Sjusjøen gikk det mest i rolig skiturer med innslag av hurtighet og en del teknikkjobbing. Med bare tre løpere igjen på laget fra i fjor, var nok alle spent på hvordan det ”nye” laget kom til å bli. Etter første møte kan jeg konkludere med at vi er en allsidig gjeng med ulike styrker og personligheter. Vi har sprintere og allroundere, førsteårssenioer og rutinerte travere, noen med sin forse i klassisk og noen med sin forse i skøyting. Å ha spisskompetanser på alle områder tror jeg er gull verdt, og jeg tror vi kommer til å dra nytte av det til vinteren!

 

Årets andre samling var også av typen med snø under skia. Denne gangen var det Jotunheimen, nærmere bestemt Sognefjellet, som var destinasjonen.

 

 

 

 

 

Med nye klær fra Dæhlie og utrolig bra service av Fischer og Madshus var det bare å cruise rundt i den 7,5 km lange løypa. De første dagene var det mil på ski og skitesting som gjaldt. På dag 3 gjennomførte vi en hurtighetsøkt i skøyting. Samlingens hardøkt var av typen I3 med avsluttende sprintdrag. Dette ble en tøff økt i påske-forhold, spesielt når vi hadde vært vandt til isete forhold før i uka. Siste økt på fjellet var en litt lengre duathlon-langtur.

Vi var ganske heldige med vært, og slapp for det meste regn. Selv om det ikke var store tegn på at det tikker mot sommer, tittet sola fram til tider. Da kan vi ikke klage 🙂

Utenom treningsøktene ble det slappet godt av, spist god mat, spilt masse prestisjefylte kortspill og sett masse teknikkvideoer.

Tusen takk til Fischer og Madshus som stilte med masse gode ski for testing, Willy for eksepsjonell smøreservice og Coach Aabol for 24-times coaching!

Neste gang teamet samles er i starten av august. Da er det barmarksamling

Skrevet av:

Amalie Håkonsen Ous

Team: Team Veidekke Oslofjord

Født: 23.04.96

Oppvokst på Øvre Romerike, nærmere bestemt Jessheim. Kommer fra en aktiv og sportsinteressert familie. Ble tatt med ut i skiløypa fra jeg kunne gå, og har vært frelst siden. Vært innom flere idretter i oppveksten, der langrenn og fotball var favorittene. Flyttet hjemmefra da jeg var 16 år for å starte på NTG Lillehammer. Er fortsatt boende på Lillehammer. Har prestert best i sprint, men jobber hardt for å bli en allrounder Etter å ha vært utenfor lag forrige sesong, ser jeg virkelig frem til å bli en del av et team. Gleder meg til å ta fatt på første sesong som senior med Team Veidekke Oslofjord!