TØNSBERG 1-5/8

Publisert 21.08.2017 | Ukategorisert

Da er vi ferdige med årets første barmarksamling, i Norges eldste by, Tønsberg. Mye sterke tider på Strava vitnet om at dette er en tradisjonsrik samling i TVO sammenheng. I tillegg til laget hadde vi med oss Anders Glørsen og Jørgen Lippert, samt lokale Anders Aukland på en del økter. Dette var med å sikre bra matching og kvalitet på de 3 hardøktene vi kjørte.

Nettopp hardøktene som ble gjennomført annenhver dag var hovedfokus på samlingen. Vi startet opp med en tøff løpsintervall i Frodåsen, 6×5-5,5 min. Deretter fulgte en brutal stakeøkt med drag fra 3min til 20sek. Vi avsluttet samlingen med et testløp i Slagendalen, 15km skate, hvor Espen viste at han blir farlig i vinter. Værforholdene var fine med tørr asfalt og kun litt lett vind.

 

 

 

 

Utenom hardøktene fikk vi gjennomført noen lange rulleskiturer i det flotte kystlandskapet i Tønsberg-regionen og vi fikk prøvd oss i tøft løpeterreng i Åsane – en sti utformet av skøyteløpere for å styrke beina.

Coach Aabol og Sondre Bergan og la til rette for at vi gjennomført samlingen på best mulig måte!

I tillegg til alt treningen fikk vi lagt inn et kinobesøk samt fotballkamp og grilling.

Takk til Velotel for oppholdet!

 

 

Skrevet av:

Thomas Bucher-Johannssen

Team: Team Veidekke Oslofjord

Kommer fra en aktiv familie på Jar i Akershus. Har vært innom mange idretter, men langrenn ble hovedfokus da jeg i 2. Klasse vgs bestemte meg for å flytte til Geilo. Der fikk jeg være en del av en fremgangsrik og målrettet gjeng. Nå flytter jeg tilbake og tar fatt på min første sesong som senior, på Veidekke Oslofjord laget. Satser på at det blir et knall år og at vi skal klare å hevde oss bra!

Siste artikler fra Thomas