August – “Høsten” har begynt

Publisert 09.08.2017 | Ukategorisert

Ikke fortvil, det er bare skifolket er i gang med høsttreninga. I TVI regner vi det egentlig litt sånn at våren er for å bli kjent, og å bli enige om hvordan vi skal jobbe. Våren varer fra mai til 30. juni. Sommeren, dvs juli, brukes til egentrening (det ble vi enige om i vår), og høsten starter når vi møtes tidlig i august. I år allerede 2. august.

En skikkelig gladnyhet er at vi fikk en ny fantastisk samarbeidspartner i vår, trenings- og feriedestinasjonen Venabygdsfjellet. I geografisk rekkefølge fra sør til nord er det et samarbeid med Lundes Turisthandel (m/tilhørende hytteutleie og kro), Venabu Fjellhotell og Spidsbergseter Resort Rondane. Disse tre herlige overnattingsstedene ligger omtrent akkurat midt mellom Oslo og Trondheim, på en herlig snarvei over fjellet! Vi har brukt de to siste samlingene våre på Venabygdsfjellet. Og når rett skal være rett har vi vært der hvert eneste år siden oppstart av TVI i 2012. Det er med andre ord en grunn til at vi kommer tilbake år etter år. Turtips med mer fyller vi på med litt etter litt. Men vil du følge med på hva som skjer kan du gå inn på www.venabygdsfjellet.com eller klikke på logoen nedenfor.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.