Kirkebakken Grand Prix 2017 i bilder

Publisert 10.08.2017 | Renn

Rett fra samling til det tradisjonelle Kirkebakken Grand Prix. Petter imponerte med andreplass i et sterkt startfelt, men publikum var kanskje aller mest imponerende. Regnet pøste ned, men Norges eldste rulleskirenn gikk av stabelen like fullt. Vi gjorde vårt beste med å bidra til show i Hamars gater, og stilte med 9 stykker i år. Alle gikk videre fra semifinale, og i herrefinalen hadde TVI halve startfeltet. Rangeringen er jeg litt usikker på, men jeg tror at topp 6 i herreklassen ble Finn, PETTER, Niklas, Simen, CHRISANDER og EMIL. Kun en pigg som røk i løpet av heatene, og ingen fall på våt og glatt asfalt vitner om svært stødige skiløpere og mye rutine på KGP i 2017. Vi fikk en kjempegod økt og gleder oss allerede til neste år 😀

Kirkebakken i bilder følger her:

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.