Brandbu here we come

Publisert 26.09.2017 | RennSamling

Det skulle ta 6 sesonger før vi omsider fikk en samling i hjemtraktene mine. Førstkommende fredag til tirsdag er det hardkjør i Brandbu og omegn, med rulleskirenn i Brua, testing av ny rulleskiløype og smoothe løpeturer i Øståsen, blir dette stor stas!  Kanskje du også vil gå rulleskirenn på lørdag? Påmelding er innen i morgen 27.sept. klokka 23:59! Det ryktes at Team Veidekke Oslofjord også stiller, og at løypa går rundt og rundt barndomshjemmet til en av deres løpere. Gjett hvem… 🙂 Vi gleder oss masse i alle fall 🙂 🙂

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.