Gode sammen!

Publisert 01.09.2017 | Trening

Videoen er bare et lite glimt fra en felles I-3økt i Torsby nå på mandag. I dag har vi rundet 27 overnattinger på samling så langt i sesongen og totalt 32 dager på samling med 53 treningsøkter. I tillegg hadde de fleste av oss en tur sammen til Toppidrettsveka i Aure og Trondheim midt i august. Som lag har vi hatt 19 dager sammen bare i august, og totalt fra oppstart 18. mai har vi nå kommet opp i 47 dager med sportslig aktivitet i teamet. Så kommer vanlige treninger hjemme i tillegg da, vi trener jo mye sammen utenom samlinger og slikt også 🙂

Glimt fra Instagram-profilene til noen i gjengen 🙂 Søk oss opp da vel.

Vi er litt todelt akkurat nå, mens gutta avsluttet samlingen i Torsby i dag, er Emilie og Thea på et opphold i Livigno i litt tynnere luft enn her hjemme. Marthe og Johanne skulle egentlig ha vært med i Torsby, men de har vært litt småforkjøla begge to og da er det best å holde seg hjemme fra samling. Begge er tilbake i trening igjen nå heldigvis.

Treningsmessig har vi fokus på å forbedre ferdigheter en god stund til utover høsten. Så blir det sånn inn mot sesong at vi mer og mer prøver å sette sammen de forbedringene vi har øvd på til en god helhet. Det er nå 2 1/2 måned igjen til sesongstart på Beitostølen, vi skal tilbringe en måned av den tiden sammen på samling! Løpergruppa i TVI er veldig sterk, og alle har mye å bidra med for å gjøre hverandre gode!! 🙂

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.