Samlingsrapport Spania

Publisert 19.10.2017 | Samling

8 av 10 ble med til Spania i forrige uke, “resten av gjengen” (Emilie og Thea) har reist på et lengre opphold i høytliggende strøk i Frankrike. Spania leverte oss muligheter for god gammeldags rulleskitrening med kombinasjon av lett langkjøringsterreng og lange motbakker. Vi hadde 7 fulle treningsdager og en lett økt på dag 8 før hjemreise.

Hva har vi så lært?

  • Spania er varmere enn Norge i midten av oktober, så vi hadde pakket for mye klær.
  • Det går MYE sportsdrikk, vi fant heldigvis velkjente merker av sportsdrikke på butikk.
  • 2 solide hardøkter og ellers rolig med mye krydder gav oss en helt optimal treningsuke.
  • Det er mulig å trene med armen i fatle (kudos til Johanne).
  • Aircondition er ikke noe du kødder med uten å få kommentarer fra de du bor med.
  • Vi har det veldig bra som idrettsutøvere i 2017. Konklusjonen kan trekkes etter en spennende historietime med Jack Waitz.

Tusen hjertelig takk til eks TVI’er Petter Soleng Skinstad, og Jack Waitz for strålende hjelp med tilrettelegging av samlingen. Uten dere hadde vi nok valgt noe annet, og med resultatet vi har nå er vi strålende fornøyd med det vi har fått ut av samlingen ved Mar de Pulpi og omegn.

Skrevet av:

Eivind Warlo

Født: 21.05.83

Utdannet fra Norges Idrettshøgskole. Fullførte mitt Masterstudium der i 2008. Har 15 års trenererfaring fra 8-årsklassen og opp til senior elite. Medlem av Kjelsås IL, og har praktisert trenergjerningen i Kjelsås Langrenn fra 2004 til 2012. Opprinnelig Brandbugutt. Var aktiv skiløper i barne- og juniorårene.