Skigåing, Pokémon og en litt for gammel mobil

Publisert 06.11.2017 | Ukategorisert

Hei og hå! Vi har vært på Sjusjøen og gått på ski vi!

For store deler av landets hardsatsende skiløpere betyr oktober og november at det er på tide å dra utenlands for å finne gode barmarksforhold i syden, eller tynn luft i alpene. Mens Thomas og Amalie mente 3000 moh og italienske alper hørtes ut som en god idé, syntes resten av oss at Sjusjøen med sine 900 moh og milevis med skiløyper var mer enn bra nok.

På treningsprogrammet var det stort sett fokus på å få gått rolige langturer på ski, men med ca to uker igjen til sesongstart, var det også på tide å ta fram konkurranseinstinktet igjen. Derfor hadde vi både en sprintøkt og et testrenn, men det var ikke her det blei banna og jubla mest. Det var derimot på kveldene, da det blei spilt Fifa og Kahoot. For de som ikke veit hva Kahoot er, så er det et quizspill der det konkurreres på tid. Til tider et veldig frustrerende spill… Her var vi innom alt fra anatomi til Pokémon. Ved siden av at Åsen IL nok hadde gjort det sterkt dersom Pokémon var en del av langrennssporten, fikk vi avdekket at Espen ikke bare har for gammel mobil for snapchat, men også for Kahoot. Han har imidlertid ingen planer om å oppgradere den… Vi andre håper derimot han lykkes til vinteren og vinner litt penger, slik at han endelig kan få være en del av snapgruppa vår.

Nå gleder vi oss til vi møtes igjen på Beitostølen, der skal vi endelig få vise fram hva vi har trent på i sommer. Vi krysser fingrene for at vi blir å finne høyt på resultatlistene 😉

Skrevet av:

Magne Haga

Team: Team Veidekke Oslofjord

Jeg er født i 1994, kommer fra Nannestad og representerer Åsen IL. Er en del av en over middels aktiv familie, og har tre søsken som også driver med idrett. Store deler av oppveksten har jeg tilbragt i ryggen på mine to storesøsken, enten det har vært i skiløypa eller med kart og kompass på postjakt i skogen. Løper fortsatt så mye orientering som mulig, men det har aldri vært noen tvil om at det er skiløper jeg vil bli.