NM i Alta og sesongslutt

Publisert 09.04.2018 | Ukategorisert

Hei til alle faste (og løse) følgere av Team Veidekke Oslofjord

Siden sist har vi vært en tur i Alta og avsluttet sesongen med NMs andre del. Da vi fløy opp på onsdag var vi spente på lagsprint 5/10km klassisk og 30/50 km skøyting. Denne gangen var ikke Barbro eller Kasper med dessverre.

Her tenker Espen: Håper dette bildet kommer øverst i saken på nettsiden.

Torsdag var det klart for lagsprint, og fra Oslofjord stilte Magne og Herman for Åsen IL. De var i et tøft semifinaleheat, men klarte å komme seg topp to og avanserte til finalen. Der ble det dessverre ikke helt fullklaff, men guttene var ganske fornøyde likevel.

Her tenker Magne: Sykt slitsomt å gå lagsprint egentlig. Håper Herman er sprek… (Han tok feil)

Fredagen bød på 5km klassisk for Amalie, der hun ble nummer 15. Gutta skulle ut og gå den doble distansen, og Johan ble lagets beste som nummer 7. Det var ikke mange sekundene opp til 4. plassen. Espen endte som nummer 13, Herman fikk en 17. plass og Thomas måtte nøye seg med en 19. plass.

Her tenker Espen: 10 km er altfor kort. Alle renn burde vært fem mil.

Her tenker Herman: 10 km er akkurat passe. Alle renn burde vært sånn her.

NMs siste distanse var 30 km for jentene. Amalie var vår eneste utskremte jente og ble nummer 18. Gutta skulle senere på dagen gå femmil, og her ble det medaljejubel for TVO-toget. Espen suste inn til bronsemedalje, noe som må ha smakt veldig godt etter alle 4. plassene i NM-sammenheng. Magne gikk også et solid renn og ble nummer fem, mens Johan ble nummer 12, og sikret med det andreplassen sammenlagt i norgescupen og sammenlagtseieren i distansecupen. Thomas åpnet veldig sterkt, men smalt ganske kraftig og endte som nummer 32. Herman gikk også femmil, og har enda ikke kommet seg på plussiden med tanke på næring.

Her tenker Johan: Kom igjen, Johan. Blir det pallen sammenlagt kan jeg kjøpe mange M’s.

Sesongen er nå over for oss, og vi vil takke alle våre samarbeidspartnere, supercoach, smørere og alle andre involverte for en fantastisk sesong.

Her tenker Amalie: Hvor er lua mi? Shit, jeg er så kald på ørene…

Her tenker Åpneren: Nå er jeg på smellen. Håper pappa står med noen seigmenn oppe i bakken her.

 

Skrevet av:

Herman Martens Meyer

Team: Team Veidekke Oslofjord

I Frogner i Sørum trådte jeg mine første vaklende skritt både med og uten ski på beina. Fra å være aktiv i mange forskjellige idretter som ung, fant jeg etter hvert ut at det var langrenn jeg hadde mest glede av.

Jeg ser på meg selv som en hardtarbeidende og strukturert idrettsutøver som finner enorm glede i skigåingen.

Etter to trøblete sesonger som eldre junior er jeg klar for å ta nye steg videre med gjengen i Team Veidekke Oslofjord.