Sognefjellet

Publisert 12.06.2018 | Ukategorisert

Da var årets sognefjells samling avsluttet, og her kommer ett  kort referat fra Joachim.

Stort sett hele laget dro oppover søndag 3 juni, med unntak av Magni og Emilie som kom én dag senere grunnet eksamen, og Vebjørn som blei hjemme med litt skrall form. Vi fikk gode økter på ski og mange mil i beina. Vær og føre bidro også til at dette gikk som en lek, med strålende sol og panserføre hver eneste dag. Treningen besto i hovedsak av rolig skigåing, med to innslag av hardøkter. Én litt lengre terskel økt skate, og en klassisk økt med kortere drag “bånn jånni”, (hvertfall for min del). En veldig kul gjeng å bli bedre kjent med, og som blir gøy å være med i fortsettelsen. Nå blir neste samling i Bø i slutten av juni, hvor vi også skal delta i Sommarland skifestival.

Vi hørs.
-Joachim

Det blei mye kortspill i pausene

De fleste på laget fikk hjelp av skileverandører til å teste ski

Hurtighetsøkt

Hurtighetsøkt

Hurtighetsøkt