BØ!!

Publisert 05.07.2018 | Ukategorisert

Samlingsrapport fra Bø i Telemark!

Da var det duket for tredje samling for Team Veidekke Innlandet. Denne gangen i Bø i Telemark hjemme på gården til trener Svein Halvor Dahl. Dessverre var laget noe redusert da vi fikk et par sykdomsfrafall i Emilie og Petter, Joachim på høydesamling i Livigno, mens Vebjørn sakte, men sikkert begynner å komme tilbake fra overtrening!

Vi fem resterende utøvere (Johanne, Tiril, Magni, Mathilde og undertegnede) bodde som grever i eget hus på Espedalen gård, og ble egentlig enige om at vi like godt kan kjøre resten av samlingene her;)
Vi fikk servert lunsj fra far Christian Dahl og coachen selv, og var også så heldige å få levert middag hjem på døra fra Aarnes-gruppen hver eneste dag!

Det var satt opp et tøft samlingsprogram for oss denne uka. Vi startet samlinga til andreøkt mandag 25.juni. To tøffe hardøkter og en god mengdedag skulle gjennomføres før  samlingen ble avsluttet med deltakelse i Sommarland Skifestival, sprint lørdag og Kanalrennet 50km søndag.
Tirsdag var det klart for første hardøkt, en beinhard løpeintervall opp til Høyslass med rekruttjentene. Onsdag ble en tøff mengdedag hvor vi blant annet gikk gjennom løypa til Kanalrennet. Torsdag var det igjen satt opp hardøkt, og vi skulle skøyte oss opp til taket av Bø, 800 høydemeter opp til Lifjell. Fredag ble en roligere dag slik at vi skulle være klare for konkurranser lørdag og søndag.
Mathilde imponerte oss alle, og tok en meget sterk 3.plass i sprinten bak Weng-tvillingene. Mathilde gikk også sterkt søndag, og tok seieren i 25km’ern i Kanalrennet. Resten av jentene gikk 50km, og Johanne ble best av oss med en imponerende 7.plass!
Nå venter hvertfall to helt rolige dager for undertegnede…

Juli er samlingsfri måned, og laget tar derfor en velfortjent «sommerferie» før vi møtes igjen på Venabygdsfjellet 6.august!

GOD SOMMER enn så lenge!!

// Marthe.

Premieutdeling på Sommarlandsprinten

Sliten gjeng etter Kanalrennet

Etter intervall sammen med rekruttlandslagsjentene

Bading i Sommarland