Venabygdsfjellet del 2

Publisert 11.09.2018 | Ukategorisert

Treningshøsten er godt i gang og Team Veidekke Innlandet er ferdig med nok en samling på Venabygdsfjellet. Vi har hatt en super uke med gode treningsøkter, fantastisk mat og godt selskap. Med bosted på Venabu Fjellhotell lå alt til rette for en god treningsuke. Her ble vi servert alle måltider. Utvalget var stort og onsdag kveld var det duket for norsk matbord.

Samlingen startet søndag ettermiddag med en langtur løp. Og mandag morgen brakte det hele løs med Venabygdstesten. Testløpet er ca 7,5 km langt og går i skøyting. I bakken oppover fra Ringebu med mål på Venabygdsfjellet. Det var stort sett gode forhold, men tåke og dårlig sikt mot toppen. Det ble allikevel flere personlige rekorder og resultatene tyder på at laget er i rute til vinteren.

En god mengdedag på tirsdag med 3 timer løp på første økt, og styrke etterfulgt av staking opp fra E6 på dagens andre økt. Samlingens andre hardøkt var løp med staver i myr. En sprintrelatert økt med en prolog, fire heat og en avsluttende jaktstart. Her fikk de fleste kjørt seg, og standarden for samlinga var satt.

Utrolig heldige med været og forholdene gjennom uka. Samlingen ble avsluttet med en tøff hurtighetsøkt klassisk. Det bøy opp til tette dueller og mye fart.

Vi takker for oppholdet på Venabu Fjellhotell, med fantastisk service. Nå vender vi hjemover for mer trening på hjemmebane.

Neste fellesøkt for laget er sprint skøyting på Natrudstilen torsdag. Dette sammen med rekruttlandslaget og forhåpentligvis flere andre oppmøtte.

// Johanne