Siste finpuss før sesongstart

Publisert 13.11.2018 | Ukategorisert

Vår-, sommer- og høsttreninga er gjennomført. Rulleskia er utslitt og joggeskoa lukter så stramt at de snart springer av seg selv! Vi beveger oss inn i vintersesongen selv om det ser ut som om den kalde fine tida har latt vente på seg. Vi som jakter “tidligsnøen” er heldige som har store vinterdestinasjoner som har blitt rutinerte snøprodusenter. Det har gjort at vi i Team Veidekke Innlandet har fått brukt et par uker på å bli vandt til hvitt underlag og ski under beina.

Vi gleder oss til å sparke i gang skisesongen med resten av skinorge, på Beitostølen 🙂 Vår tropp blir Joachim, Petter, Marthe, Johanne, Mathilde, Emilie og Tiril.

//Svein Halvor

 

Her kan du lese Mathildes oppsummering fra forrige ukes treningssamling i Trysil:

“Søndag 4. november var det tid for snøsamling i Trysil. Her lå forholdene godt til rette for å få noen mil på ski før sesongstart.

Vi bodde fint til på “Mostuggua” med god plass til alle. På skistadion var det lagt ut flere kilometer med løyper, i fint terreng for både rolige turer og hardøkter.

De første dagene ble brukt til skitest og rolig inngåing på ski. Tirsdaghadde vi en progressiv intervall i klassisk og torsdag kjørte vi testrenn i skøyting. Der fikk vi også med oss noen andre løpere på start. Det var fint å få testa seg litt før det braker løs for alvor.

Siste kvelden ble tilbrakt på Radisson-hotellet, hvor vi spiste middag og holdt et lite foredrag for lovende skiløpere fra Hedmark skikrets om hvordan vi har det på Team Veidekke Innlandet.

Nå er det kun få dager igjen til sesongstart på Beitostølen. Vi er spente og gleder oss til å få startnummer på brystet igjen.”

//Mathilde