Toppidrettsveka 2019

Publisert 25.08.2019 | Ukategorisert

Da er vi hjemme igjen etter Toppidrettsveka 2019.

Vi starta på Hitra, med 47 km langløp i fantastiske omgivelser, Martin og Joachim forsvarte lagets ære og gjorde en kjempe innsats.. Martin gikk inn til en 6 plass etter ei rå avslutning! Dag 2, Aure- Brekka, et 24 m langt skøyteløp som avslutter opp en 3 km lang bakke. som sikkert en del fikk med seg var det en del rulleski som ble ødelagt og ødela vel løpet til begge guttene og løpet ble etterhvert annulert og tatt ut av sammendraget. Noe som var veldig kjedelig for Tuva og Johanne som presterte veldig bra. Johanne imponerte opp bakken og ble nr 5, mens Tuva gikk inn til en sterk 9 plass.. Her har de mange gode WC løpere bak seg, så prestasjonen er veldig sterk..

Sprinten på kvelden er alltid seig etter en lang dag, men de 4 som gikk gjorde en bra jobb. Tuva og Johanne var veldig nære på Semi, og sammen med Joachim røyk de i kvartfinalen.. Martin imponerteigjen med finale plass og ble nr 6 i dag også!

 

Siste dag var i Trondheim sentrum, kjempe bra arrangement og det var duka for skikkelig folkefest. Vi hadde Martin, Joachim og Tuva på start… Joachim gikk inn til en 33 plass i et enormt felt, Tuva imponerer blant gode løpere og går inn til en 18 plass, mens vi får en pallplass av Martin som igjen leverer sterk avslutning og blir nr 3. Vi er litt slitne, men veldig fornøyd. Tirsdag starter ei rolig mengdesamling 😉

 

Mk