MENGDESAMLING

Publisert 06.09.2019 | Ukategorisert

Da er det hviledag etter ei 10 dager lang samling. Vi starta med 5 dager “hjemme” samling, der utøverne bodde hjemme, så 5 dager felles på Sjusjøen. Samlinga har hatt mengde fokus og vi har vel ca 35-40 timer. Samlinga hadde også to gode hardøkter, en duathlon og ei røffere økt på rulleski opp hafjell.. i Tillegg har vi hatt en del Kristoffersen krydder og gode innslag av ting vi mener blir bra til vinteren 🙂

Vi har nesten hatt full tropp hele veien, noe som er utrolig bra for ei gruppe toppidrettsutøvere på 10 stk. Folk har imponert og gjennomført mye bra kvalitetstrening, positiv og rå gjeng har sanka inn gode treningstimer de siste 10 dagene.. Nå er det 6 dager hvile til vi smeller igang med en kapasitetsbolk igjen.

På samlinga var vi så heldige å ha gode hjelpere, Chrisander som er smøresjef stilte opp på noen økter, hjelpetrener Ingrid Vikman var med med mye bra, foreldre lagde god mat til oss på kveldstid og Raufoss videregående bidro også med god mat. Vi er takknemlige og veldig fornøyd!!