Vi er i gang med Felles samling med alle veidekke lagene

Publisert 24.09.2019 | Ukategorisert

Ei veldig spennende og kul samling er i full gang, Alle veidekke lagene + rekrutt møtes på samme plass og måler krefter med hverandre. Det er en kjempe gjeng med dedikerte og solide utøvere som trener sammen, så kvaliteten er god på alle økter og nivået er det vi kaller skyhøyt..

Vi har allerede gjennomført 4 økter, ei hurtighetsøkt som inneholdt 16 drag i ulikt terreng. 2 økt var en 2t løpetur i Lillehammer sine flotte skiløyper. Dag 2 var ei skikkelig kapasitetsøkt i Hafjell. Bakken er lang og bratt og vi anbefaler alle å testen den ut. Økta vår var 6×6 min hufs med staver, 2 min pause. 2 økt i dag var styrke inne i hallen + Rulleski klassisk staking med innlagt styrkestak.

I morgen er det 2x langtur på rulleski 🙂

Under samlinga har vi en del faglig påfyll og møter med utstyrsleverandørene, IDT har vært her og justert, bytta og fiksa ski for oss, Garmin kommer innom, landslagsledelsen har vært innom og gitt info om den kommende sesongen og har sagt litt om hva elitelagene  gjør på trening. Inspirasjon og veldig nyttig for oss på veidekkelagene.