Beitostølen 2019

Publisert 28.11.2019 | Ukategorisert

Da har vi kommet oss hjem igjen til Lillehammer og egentlig re pakka baggen og er nå på tur til Gålå.

Beitostølen for Team Veidekke Innlandet ble en veldig bra start! Vi hadd løpere på start alle dagene og vi tok med oss mange gode svar, resultater og god følelse på at vi har gjort noe riktig i år. Løperne leverte og viser at de har hevet seg en del på det siste året, vi fikk mange gode resultater og nå har flere gått seg inn i WC diskusjonen. Veldig gøy!!!

Vi fikk testa hele laget, løperne fikk testa seg mot eliten og de andre lagene og løperne. Jeg(Marthe) fikk testa hvordan det var å være på skirenn som trener, tester, sekundant og alt mulig kvinne… Og Smøreteamt fikk satt i gang med sin jobb. Mange her har vært med i 5 år allerede og er rutinert! Og de leverte så til de grader, de smurte/testa og fiksa alt perfekt og vi hadde gode ski hele helga!!!

 

Da låser jeg huset og cruiser opp på Gålå, ei helg med 3 skirenn og for noen viktige skirenn.. WC på Lillehammer kommer allerede neste helg og flere vil gå her, så nå gjelder det å få ut noen gode skirenn 😉

 

Ses Marthe <3