Nå kommer vinteren…

Publisert 06.11.2019 | Trening

Etter en vellykket samling på Sjusjøen i slutten av oktober, har kunstsnøen endelig inntatt nærområdet. Vi har i løpet av de siste ukene gjennomført gode økter på barmark, i tillegg til at vi har sjekket status inne på mølla hos Olympiatoppen Innlandet. Sakte men sikkert har vi også begynt å kjenne på snø og ski under beina.

Første felles hardøkt på ski for gjengen var mandag 4.november. Da gjennomførte vi en distanseøkt i fristil i løypene på Natrudstilen. Fokusområder på økta var å gå skikkelig bra på ski, og ta seg tid til å skape kraft i takene.
Løypene har blitt stadig lengre, og det jobbes godt med å utvide løypenettet. Det har gjort det mulig for oss å gjennomføre gode kvalitetsøkter på ski, også lengre turer.

Nå står en ny samling i Trysil for tur, noe vi gleder oss masse til! Der skal vi få noen timer på ski, samt legge noen gode ski-nøkkeløkter i banken. Dit kommer også smørerne våre, slik at vi sammen gjør oss klare til sesongåpningen på Beitostølen.

 

 

 

 

 

  • Johanne & Tuva

Skrevet av:

Tuva Bakkemo

Team: Team Veidekke Innlandet

Født: 18.04.99

Langrennsløper fra Gjøvik (klubb: Gjøvik Skiklubb), bosatt i Lillehammer. Kombinerer toppsatsingen med idrettstudiet ved Høgskolen i Lillehammer. Sesongen 19-20 blir min aller første som senior, og jeg ser frem til å representere Team Veidekke Innlandet på best mulig måte!

Siste artikler fra Tuva