Siste samling før sesongen er i gang

Publisert 17.11.2019 | Ukategorisert

Da har vi gjennomført årets siste samling før sesongåpningen på Beitostølen 2019. Denne ingen valgte vi å “rømme” fra nervøse skiskyttere på Naterud til Trysil. Her fant vi roen i veldig fine skiløyper og veldig lite folk. Bortsett fra en mosjonist som mente det var lett på henge på oss når vi gikk rolig tror jeg ting er bra ei uke før det smeller 🙂 Vi har fått gjennomført en del skiøkter med kvalitet allerede og gått oss ganske bra inn på ski.

Vi var nesten full tropp på samling, Vebjørn hadde eksamen og Joachim har vært litt uheldig og knukket båtbeinet, så han blir ikke med for fult fra start, men kommer sterkt tilbake. Han har allerede hatt hardøkt på ski, og selvfølgelig på den beste plassen nord for Lillehammer, Meråker.. Ellers er ståa på løperne bra, de er motiverte og for meg som trener er det gøy og inspirerende å ha en så lett gjeng med på samling.

Vi jobber nå med omstilling, fra å ha trent i mange måneder til nå å skulle ha fokus på å prestere. Vi trenger nok litt tid før vi går våre beste skirenn, men er godt forberedt til å bite fra oss allerede på Beito åpninga. Mange er rutinerte i senior klassen allerede, mens noen mer ferske og spente. Fordelen med å ha et så bra lag med så mye erfaring kommer godt med da… vi jobber sammen for å få den beste sesongen sammen, vi stiller opp som et sterkt, robust og sammen spleisa lag.

 

Noen dager hjemme på strøkne forhold før vi suser over fjellet til Beitostølen 🙂 ses…

 

M<3