Tidenes Helg..

Publisert 16.12.2019 | Ukategorisert

Hvor skal jeg starte?

Vi reiste ydmyk til Voukatti på onsdag, gjorde ting etter planen. Konk forberedelser, testa en hævrv med ski og forberedte oss som vanlig. Sprint klassisk, 20/30 km klassisk fellesstart og avslutta helga med 10/15 km skøyting.  Resultatene var kjempe gode, og vi hadde pall plasser hver dag. De kom på både gutte og jente siden, så hele laget leverte solid. Ikke bare pallplasser, men alle tok store steg, både på lista, men på prestasjonen og stigning i form og fysiske egenskaper. Vi tenker på det som kommer senere og søker hele tiden etter ting vi skal bli bedre på..

Samtidig hadde vi sendt ut to rakkere til World cup I Davos. Første mann ut var Håvard, han klinka il med en 3 plass. Hans første wc pall plass. Det er så fortjent og endelig satt den! Så var det Magni sin tur på 10 km F, hun leverte et perfekt løp og klinte til med en 8 plass. 9 seteren i Voukatti hoppa av glede på tur til flyplassen..

For et lag, for en gjeng og for en solid tropp de er. Jeg er stolt som får være med på det laget der!

SÅ det viktigste, skryt til smøreteamet, for en solid gjeng. Rundt oss stressa folk, det var trøbbelføre og folk både klabba og sleit med feste.. der sto de, solide og trygge. leverte ski til utøverne og fikk tommel opp tilbake. Hvis dere leser dette, dere er helt rå!!